Vloeronderhoud Den Haag

 

Vloeronderhoud in de buurt van Den Haag laat u volledig verzorgen door P4S bedrijfsdiensten B.V. Expert op het gebied van onderhoud en schoonmaak.

 

Vloeronderhoud in Den Haag

P4S bedrijfsdiensten B.V. is opgericht in 1986 onder de naam Hameni schoonmaak. Sinds 2010 werken wij onder onze huidige naam en leveren wij hoogwaardige service met passie4schoonmaak. Meer dan 65 betrokken en enthousiaste medewerkers zijn bij ons in dienst en voorzien vele verschillende bedrijven van schone en verzorgde bedrijfsruimtes. Ook voor vloeronderhoud in Den Haag kunt u bij ons terecht. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van houten- en natuursteen vloeren maar ook van linoleum, PVC en grind.

Vanuit onze vestigingen in Vlaardingen en Waddinxveen sturen wij onze medewerkers aan. Wij zijn voornamelijk werkzaam in Zuidwest Nederland en Brabant.

 

Contact

P4S bedrijfsdiensten B.V. vertelt u graag meer over de diverse mogelijkheden betreffende vloeronderhoud in Den Haag. Maak direct een vrijblijvende afspraak zodat wij onze unieke aanpak met u kunnen doornemen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085-7325628, per e-mail via info@passie4schoonmaak.nl of via ons online contactformulier.

 

writing a term paper may be best approached
Share This