Visie en Management

 

Onze visie

Schoonmaak is niet alleen reinigen, maar met name ook de beleving van uw personeel bij een schone werkomgeving. Een schone en prettige werkomgeving draagt bij tot een hogere productiviteit van uw eigen onderneming.

P4S traint haar personeel dan ook in het positief beïnvloeden van die beleving binnen uw eigen bedrijf door een persoonlijke aanpak van de schoonmaak.
Wij geven u graag vrijblijvend advies hoe het anders en persoonlijker kan! Een aanpak met Passie4Schoonmaak.

 

Ons management

Het management van P4S bedrijfsdiensten heeft meer dan 25 jaar ervaring opgedaan in diverse managementfuncties bij grotere landelijke schoonmaakbedrijven en facilitaire adviesbureaus. Deze opgedane kennis en ervaring is ingebracht in P4S bedrijfsdiensten en vertaald in een unieke aanpak.
We weten wat haalbaar en reëel is voor onze medewerkers om voor een betaalbare prijs een goede kwaliteit te kunnen leveren aan onze opdrachtgevers, conform de Code Verantwoord Markgedrag schoonmaakbedrijven.

Naast het dagelijks aansturen van onze diensten, verzorgen wij voor de SVS (Stichting Vorming en Scholing Schoonmaakbranche) de opleiding basisschoonmaak en examineren wij voor het RAS (Stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak en Glazenwassersbranche) de eerder genoemde opleiding.
Directie P4S bedrijfsdiensten is initiatiefnemer en oprichter van het SieV! Keurmerk voor schoonmaak- en glasbewassingsdiensten; een samenwerkingsverband van kleinere en middelgrote schoonmaakbedrijven in Nederland.

P4S bedrijfsdiensten is:
Passie4schoonmaak op alle gebieden.

Contact opnemen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

steps in writing a term paper
Share This