Uurtarief glazenwasser

 

Tegen een scherp uurtarief een glazenwasser inhuren, doet u bij P4S bedrijfsdiensten B.V. Al vele jaren zijn wij actief bij vele bedrijven in Zuidwest Nederland en Noord-Brabant. Wij verzekeren u van een hoog service- en kwaliteitsniveau!

 

Glasbewassing

Al vele jaren voert P4S bedrijfsdiensten B.V. glasbewassing uit bij tal van diverse bedrijven. Wij werken uitsluitend met gemotiveerde medewerkers, die erop gebrand zijn om de binnen- en buitenkant van uw ramen en kozijnen glanzend schoon te krijgen. En mochten ze onderweg nog iets tegenkomen (denk hierbij aan reclameborden, vloeren, etc.), dan nemen ze dit graag mee. Een bijkomend voordeel van ons bedrijf is dat het uurtarief om ons als glazenwasser in te huren altijd marktconform is. Wij hanteren namelijk te allen tijde een eerlijke prijsstelling, volledig volgens de Code Verantwoord Marktgedrag. Mede hierdoor hebben wij als één van de eerste schoonmaakbedrijven in Nederland het SieV! keurmerk ontvangen, dat het eerlijk en betrouwbaar zakendoen van schoonmaakbedrijven waarborgt. Waar het uurtarief van een andere glazenwasser wellicht ver naar boven wordt afgerond, weet u bij ons zeker dat u een eerlijke prijs betaalt. Dit maakt van ons de juiste partner voor al uw glasbewassing.

 

Contact

Ook tegen een scherp uurtarief een uitstekende glazenwasser inhuren? Bel dan direct 085-7325628, of stuur een e-mail naar info@passie4schoonmaak.nl. Indien u op dit moment nog vragen heeft, kunt u het contactformulier op onze website invullen.

 

term paper on customer service
Share This