Telescopische glasbewassing

 

Voor telescopische glasbewassing tegen scherpe tarieven kunt u terecht bij P4S bedrijfsdiensten B.V. Expert in schoonmaak en glasbewassing. Wij maken gebruik van een eigen telewassysteem tot maar liefst 16 meter hoogte.

 

Service


P4S bedrijfsdiensten B.V. is sinds 1986 de specialist op het gebied van telescopische glasbewassing, vloeronderhoud en diverse schoonmaakwerkzaamheden. Onze ervaren en betrokken medewerkers maken uw bedrijf en werkplek graag grondig schoon mogelijk zodat u optimaal kunt functioneren.
Wij zijn werkzaam in Zuidwest Nederland en Brabant, in het bijzonder in Gorinchem, Den Haag, Dordrecht, Vlaardingen en in de stad van ons hoofdkantoor Rotterdam.

 

Neem contact op voor meer informatie over telescopische glasbewassing


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben op het gebied van telescopische glasbewassing? Neem dan direct contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze unieke aanpak en enthousiaste medewerkers in een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. U kunt ons bereiken door te bellen met 085-7325628. U kunt ook een e-mail sturen naar info@passie4schoonmaak.nl of vul ons online contactformulier in.

 

 

9 + 15 =

pay someone to write my term paper
Share This