Tarieven schoonmaakbedrijven

 

Dat tarieven bij schoonmaakbedrijven niet altijd hoog hoeven te zijn bewijst P4S bedrijfsdiensten B.V. Expert op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Wij proberen een zo goed mogelijke match te vinden tussen uw bedrijf en onze medewerker en te concurreren met tarieven van andere schoonmaakbedrijven.

 

Service


Sinds 1986 is P4S bedrijfsdiensten B.V. een succesvol bedrijf op het gebied van verschillende soorten schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. U kunt bij ons onder andere terecht voor ongediertebestrijding, glasbewassingvloeronderhoud en projectverhuizingen. Onze 65 ervaren en betrokken medewerkers maken uw werkplek graag schoon. Bovendien staan zij garant voor een constante kwaliteit.

Onze medewerkers zijn werkzaam in Brabant en Zuidwest Nederland, in het bijzonder in Gorinchem, Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en Vlaardingen.

 

Tarieven schoonmaakbedrijven P4S


Wanneer u enthousiast geworden bent over onze unieke aanpak en benieuwd bent naar de tarieven van de schoonmaakbedrijven van P4S bedrijfsdiensten B.V., nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen, voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn bereikbaar via 085-7325628, per e-mail via info@passie4schoonmaak.nl of via het contactformulier.
Wij vertellen u graag meer over onze passie4schoonmaak.

best site to buy term papers
Share This