Schoonmaakwerk Zwijndrecht

 

Schoonmaakwerk in Zwijndrecht laat u geheel verzorgen door P4S bedrijfsdiensten B.V. Wij zijn expert op het gebied van diverse schoonmaakwerkzaamheden en koppelen de juiste medewerker aan uw bedrijf.

 

Schoonmaakwerk in Zwijndrecht


Voor divers schoonmaakwerk in de omgeving Zwijndrecht kunt u bij uitstek terecht bij P4S bedrijfsdiensten B.V. Wij zijn een schoonmaakbedrijf dat al bestaat sinds 1986 en bekend staat om een hoog serviceniveau, betrokken medewerkers en bijzonder persoonlijk contact. Wij zien schoonmaken echt als een vak en investeren dan ook graag in onze medewerkers die per slot van rekening bij u het (schone) verschil moeten maken.

Wij kunnen u helpen bij diverse schoonmaakwerkzaamheden zoals ongediertebestrijding en verbouwingsschoonmaak maar ook bij glasbewassing en vloeronderhoud.

 

Contact


Wilt u meer weten over wat P4S bedrijfsdiensten B.V. u kan bieden op het gebied van schoonmaakwerk in Zwijndrecht? Neem dan direct contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij zijn bereikbaar via 085-7325628. U kunt ook een e-mail sturen naar info@passie4schoonmaak.nl of het contactformulier invullen.

Wij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden en onze unieke werkwijze.

 

https://termpapermonster.com
Share This