Schoonmaaktarieven

 

Een professioneel bedrijf met aantrekkelijke en marktconforme schoonmaaktarieven is P4S bedrijfsdiensten B.V. Een bedrijf met passie4schoonmaak.

 

Service

P4S bedrijfsdiensten B.V. is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Waddinxveen en Vlaardingen. Wij werken met 65 gedreven en betrokken medewerkers die u graag helpen met diverse schoonmaakwerkzaamhedenglasbewassing en vloeronderhoud tegen uitstekende schoonmaaktarieven. Indien u op zoek bent naar een goede schoonmaker, zoeken wij de persoon die het beste past in uw bedrijfscultuur en een positieve bijdrage levert aan de werksfeer.

Onze medewerkers zijn inzetbaar in de Zuidwest Nederland en Brabant zoals Gorinchem, Vlaardingen, Zoetermeer, Dordrecht en Den Haag.

 

Schoonmaaktarieven

Bent u benieuwd naar onze service en bijbehorende schoonmaaktarieven? Wij zetten dit graag voor u uiteen. Laat meteen een offerte maken. U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken door te bellen naar 085-7325628 of stuur een e-mail naar info@passie4schoonmaak.nl. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wij stellen onszelf graag aan u voor en delen tevens graag onze passie4schoonmaak met u.

 

 

3 + 8 =

best term paper writing service reviews
Share This