Schoonmaakster Zoetermeer

 

Uw ‘eigen’ schoonmaakster in de buurt van Zoetermeer vindt u via P4S bedrijfsdiensten B.V. Al onze medewerkers hebben een passie4schoonmaak. Wij verzorgen diverse schoonmaakwerkzaamheden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Op zoek naar een schoonmaakster te Zoetermeer

P4S bedrijfsdiensten B.V. werkt met meer dan 65 betrokken medewerkers die expert zijn op het gebied van schoonmaakglasbewassing en vloeronderhoud. Indien u op zoek bent naar een schoonmaakster in Zoetermeer, dan regelen wij voor u een ‘eigen’ schoonmaakster die past bij uw bedrijfscultuur of levensstijl om de service zo goed mogelijk te optimaliseren. Onze medewerkers worden aangestuurd vanuit de vestigingen Waddinxveen en Vlaardingen en zijn werkzaam voor diverse bedrijven in Zuidwest Nederland en Brabant.

 

Contact

Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakster voor een pand in Zoetermeer dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u tijdens dit gesprek graag meer over onze unieke aanpak. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naa 085-7325628. Ook kunt u uiteraard een e-mail versturen naar info@passie4schoonmaak.nl. Wij vertellen u graag meer over onze passie4schoonmaak.

Lees ook een persoonlijk woord van onze directeur om alvast een idee te krijgen van onze bedrijfscultuur en werkwijze.

 

 

9 + 13 =

write my term paper
Share This