Schoonmaakdiensten Rotterdam

 

Diverse schoonmaakdiensten in de regio Rotterdam laat u verzorgen door P4S bedrijfsdiensten B.V. U kunt bij ons terecht voor schoonmaak, glas- en vloeronderhoud in de regio Zuidwest Nederland en Brabant.

 

Onze schoonmaakdiensten voor Rotterdam

P4S bedrijfsdiensten B.V. is een professioneel en persoonlijk bedrijf gericht op schoonmaakwerkzaamheden dat al bestaat sinds 1986. Wij verzorgen diverse schoonmaakdiensten oa in Rotterdam vanuit onze kantoren in Vlaardingen en Waddinxveen. Bovendien zijn wij specialist in glasbewassing en vloeronderhoud. Onze 65 betrokken en zelfstandige medewerkers dragen er zorg voor dat uw werkplek gereinigd wordt en dat u bovendien werkt in een prettige en vooral schone werkomgeving. Wij zijn werkzaam voor onder andere VvE vereniging en zorginstellingen in Brabant en Zuidwest Nederland.

 

Contact

Indien u meer wilt weten over de schoonmaakdiensten die wij aanbieden in Rotterdam dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek. Neem meteen contact met ons op via 085-7325628. U kunt ook een e-mail sturen naar info@passie4schoonmaak.nl.

Wij vertellen u graag meer over onze passie4schoonmaak.

 

4 + 10 =

writing a term paper
Share This