Schoonmaakbedrijf inhuren

 

Als u een deskundig en persoonlijk schoonmaakbedrijf wilt inhuren, kunt u terecht bij P4S bedrijfsdiensten B.V. Wij hebben passie4schoonmaak en delen dit graag met anderen.

 

Service

P4S bedrijfsdiensten B.V. is een schoonmaakbedrijf wat u kunt inhuren voor al uw werkzaamheden op het gebied van schoonmaakglasbewassing en vloeronderhoud. Wij zijn veelvuldig werkzaam voor kantoren, VvE verenigingen, scholen, buurthuizen en zorginstellingen. Aangezien wij schoonmaken echt zien als een vak, investeren wij graag in onze medewerkers. Onze medewerkers zijn betrokken, zelfstandig en zetten altijd net even dat stapje meer. Bovendien kiezen wij voor uw bedrijf een medewerker die past bij uw bedrijfscultuur.

P4S bedrijfsdiensten B.V. is werkzaam in Brabant en Zuidwest Nederland zoals Dordrecht, Vlaardingen, Rotterdam en Gorinchem.

 

Ons schoonmaakbedrijf inhuren

Als u ons schoonmaakbedrijf wilt inschakelen, neem dan meteen contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We zijn bereikbaar via 085-7325628. U kunt ook een e-mail sturen naar info@passie4schoonmaak.nl.
Wij zetten de schoonmaak mogelijkheden uiteen en vertellen u graag over onze enthousiaste medewerkers met passie4schoonmaak.

 

11 + 15 =

best site to buy term papers
Share This