Schoonmaakbedrijf Gouda

 

Indien u een schoonmaakbedrijf met oog voor kwaliteit, service en persoonlijke benadering zoekt in de regio Gouda, is P4S bedrijfsdiensten B.V. de juiste partner. Profiteer mee van onze ongekende passie voor schoonmaken en maak direct een vrijblijvende afspraak.

 

Bedrijfsschoonmaak

Schoonmaakbedrijf P4S bedrijfsdiensten B.V. staat in de omgeving Gouda bekend om een bedrijf met een echte passie voor schoonmaken. Onder meer de volgende werkzaamheden worden door ons met genoegen voor u uitgevoerd:

  • Schoonmaak- en glasonderhoud;
  • Glasbewassing;
  • Vloeronderhoud;
  • Ongediertebestrijding;
  • Kleine- en middelgrote verbouwingen;
  • Bouwschoonmaak en aanverwante facilitaire diensten.

Wij zorgen er te allen tijde voor dat u te maken krijgt met betrokken en gemotiveerde medewerkers, die uw werkplek op een effectieve en verantwoorde manier weer schoon en fris maken. Hierbij voeren wij zelf een zogeheten kwaliteitsbewaking en urencontrole uit, zodat wij zeker weten dat ons personeel u voorziet van het beste resultaat. Deze eerlijke en betrouwbare manier van zaken doen, heeft ons bedrijf als één van de eersten in Nederland het SieV! keurmerk opgeleverd. Logischerwijs heeft deze werkwijze heeft ons schoonmaakbedrijf al vele tevreden (en terugkomende) klanten gegenereerd in Gouda en omgeving. Wij staan ook graag voor u klaar.

 

Contact

Benieuwd naar wat schoonmaakbedrijf P4S bedrijfsdiensten B.V. voor uw bedrijf in Gouda kan betekenen? Contacteer ons dan via 085-7325628 of stuur een e-mail naar info@passie4schoonmaak.nl zodat we direct een vrijblijvende afspraak kunnen maken.

 

2 + 5 =

buy cheap term papers
Share This