Schoonmaakbedrijf Dordrecht

 

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de omgeving van Dordrecht met een echte passie voor schoonmaken? P4S bedrijfsdiensten B.V. levert gemotiveerde medewerkers, die op een persoonlijke en klantgerichte manier uw werkplek weer schoon en fris maken. Contacteer ons direct voor een vrijblijvende afspraak.

 

Bedrijfsschoonmaak

Al talloze jaren voorziet schoonmaakbedrijf P4S bedrijfsdiensten B.V. vele bedrijven in Dordrecht en omstreken van een schone werkplek. Onder meer de volgende werkzaamheden voeren wij uit:

  • Schoonmaak- en glasonderhoud;
  • Glasbewassing;
  • Vloeronderhoud;
  • Ongediertebestrijding;
  • Kleine- en middelgrote verbouwingen;
  • Bouwschoonmaak en aanverwante facilitaire diensten.

Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd door gemotiveerd en betrokken medewerkers. Gemotiveerde medewerkers gaan immers voor enkel de hoogste kwaliteit, voelen zich medeverantwoordelijk voor het resultaat en komen zelf met initiatieven. Alles wat u als klant nodig hebt! Door zelf strenge kwaliteitsbewaking en uren controle te verzorgen, weet u zeker dat alle gemaakte afspraken nagekomen worden en er zo effectief mogelijk wordt gewerkt. Door daarnaast al jaren op een eerlijke en betrouwbare manier zaken te doen, hebben wij als één van de eerste schoonmaakbedrijven in Nederland het SieV! keurmerk gekregen. Nog meer reden om voor ons schoonmaakbedrijf te kiezen in de regio Dordrecht.

 

Contact

Wilt u weten wat schoonmaakbedrijf P4S bedrijfsdiensten B.V. voor uw bedrijf in Dordrecht kan betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak door te bellen naar 085-7325628, of stuur een e-mail naar info@passie4schoonmaak.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen of een offerte aanvragen.

 

best custom term paper sites
Share This