Schoonmaak

Of het nou alleen gaat om een kantoorruimte, een bedrijfspand, een buitenruimte of een volledig kantorencomplex; voor alle schoonmaak- en reinigingswerkzaamheden hebben wij goed opgeleide specialisten.

Een schoon en verzorgd pand is het visitekaartje van uw onderneming en zorgt er ook voor dat klanten een professionele indruk krijgen van uw onderneming. Daarnaast zorgt een schoon en opgeruimd kantoor ervoor dat uw personeel zich prettig voelt in hun werkomgeving.

 

P4S bedrijfsdiensten BV verzorgt het schoonmaak- & glasonderhoud voor:

– Kantoren
– Scholen; van basis tot voorgezet onderwijs
– Zorginstellingen
– VVE verenigingen
– Bouwbedrijven
– Kinderdagopvangcentra
– Buurthuizen
– Fabrieken

Waarom P4S voor de dagelijkse schoonmaak?

P4S bedrijfsdiensten is grondig in schoonmaak en zorgt dat zij haar klanten bindt door middel van een professionele en een persoonlijke aanpak. Onze medewerk(st)ers zijn bij u te gast en ze zijn zich ervan bewust dat werken in uw bedrijfsruimte aan bepaalde eisen moet voldoen. Daarom is het ook vanzelfsprekend dat zij rekening houden met de wensen van u en uw personeel.

Wij houden ons aan de cao en Arbo wetgeving. P4S is tevens een bedrijf dat haar medewerk(st)ers op handen draagt. Wij hechten er belang aan dat ons personeel zich gewaardeerd voelt, want zij zijn de sleutel tot het succes.

Onze overtuiging:

Medewerk(st)ers die zich gewaardeerd voelen, zijn gemotiveerd. Hierdoor tonen ze eigen initiatief en leveren ze kwaliteit. Dit zorgt voor tevreden opdrachtgevers.

 

Onze aanpak

  1. Doordat wij onze medewerkers goed en intensief begeleiden, instructies over juiste werkhouding en werkmethodieken up to date houden, weten wij onze medewerkers dagelijks te motiveren om een topprestatie te leveren. Daarbij is het ook van belang dat ze de beschikking hebben over de juiste materialen, zodat ze alle middelen tot hun beschikking hebben om de gewenste kwaliteit te leveren.
  2. Wij durven u te garanderen dat de verzorging van uw werkomgeving bij ons in goede handen is. Onze medewerkers zijn betrokken bij P4S en wij vergroten ook hun betrokkenheid bij uw bedrijf. Daarom zoeken wij ook altijd naar een klik tussen uw bedrijf en onze medewerkers
  3. P4S bedrijfsdiensten streeft niet naar een grote of snelle groei. Het behouden van onze bestaande opdrachtgevers is onze grootste uitdaging en beloning. We hebben een aantal opdrachtgevers die al sinds 1986 klant zijn, tot op heden weten te behouden. Dit lukt alleen doordat wij met u meedenken, onze medewerkers eigen initiatief tonen, wij continu de kwaliteit verbeteren, een persoonlijke band opbouwen en vooral de gemaakte afspraken nakomen.
  4. P4S bedrijfsdiensten zal zorgdragen voor een goede invulling van de schoonmaak op uw locatie. Hiervoor bespreken wij uw wensen, ontwerpen wij voor u een schoonmaakplan en verzorgen wij de instructie en begeleiding bij de opstart. Uiteraard mag u deze begeleiding ook van ons verwachten bij het inwerken van invalkrachten tijdens ziekte- en/of verlof.

Ook in het vervolgtraject blijven wij uiteraard nauw betrokken en zullen wij de dienstverlening optimaliseren zodat u en uw medewerkers elke dag opnieuw een schone werkomgeving aantreffen en prettige werkomgeving beleven.

P4S bedrijfsdiensten werkt met een modern urenregistratiesysteem. Hierdoor zijn wij in staat ook op afstand de inzet van de schoonmaakuren te bewaken.

Plan vandaag nog een afspraak voor een gesprek en maak kennis met onze unieke aanpak.

Contact opnemen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

buy custom term paper
Share This