schoonmaak particulieren

 

Schoonmaak bij particulieren thuis wordt betaalbaar met P4S Bedrijfsdiensten. Als u hulp nodig heeft voor de schoonmaak, bieden wij een persoonlijke aanpak, met medewerkers die plezier hebben in hun werk en gemotiveerd zijn. P4S Bedrijfsdiensten stelt de middelen en materialen beschikbaar zodat de huishoudsters gericht te werk kunnen gaan. Bovendien zorgen wij voor vervangend personeel tijdens ziekte of verlof.

 

Waar?

Waar levert P4S Bedrijfsdiensten schoonmaak personeel aan particulieren? Ons werkgebied ligt in Noord- en Zuid Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Naast schoonmaak werkzaamheden voor particulieren richten wij ons tevens op de zakelijke markt. Kijkt u verder op deze website voor een totaal overzicht van onze schoonmaak en facilitaire diensten.

 

Inlichtingen

Wilt u inlichtingen inwinnen over de mogelijkheden die P4S Bedrijfsdiensten u kan bieden? Neem contact met ons op via het reactieformulier of bel tijdens kantooruren naar 085-7325628. Wij kunnen in samenspraak met u een pakket op maat samenstellen en een offerte toesturen.

 

https://termpapermonster.com/
Share This