Persoonlijk woord

De grootste kracht van onze medewerkers is dat ze zich, eenmaal geplaatst, zelf verkopen aan onze opdrachtgevers. Hierin ondersteunen wij ze dan ook op alle fronten.

Want, maakt het u uit van welk schoonmaakbedrijf u die maandelijkse factuur krijgt?  Uiteindelijk beoordeelt u de dienstverlening op basis van de schoonmaak(st)er die bij u op locatie aan het werk is en hoe snel een verzoek of een opmerking door het schoonmaakbedrijf wordt opgepakt en hoe de backoffice met u communiceert.

Wij zijn ons daarvan meer dan bewust !
Onze medewerkers hebben plezier in hun werk en dat bereik je als bedrijf alleen, indien je zorgdraagt voor een goede verloning, voldoende materialen, aandacht bij verjaardag en/of ziekte en het regelmatige “schouderklopje” op locatie.

Ik zou u dan ook graag in een persoonlijk gesprek meer willen vertellen over ons bedrijf en onze enthousiaste medewerkers.

Het team van P4S bedrijfsdiensten ambieert geen grote landelijke organisatie te zijn, maar een persoonlijk gericht en service verlenend schoonmaakbedrijf. Authentiek, flexibel en vooral verfrissend.

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek op: 010-2540440 of 0182-637585

P4S voor service met een persoonlijk karakter!

Jan Kuipers

Directie

Contact opnemen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

custom college term papers
Share This