Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 

Personeel

Onze medewerkers zijn bij u te gast en houden er daarom rekening mee dat het werken in uw bedrijfsruimte bepaalde eisen met zich meebrengt. Rekening houden met uw wensen en met die van uw werknemers is dan ook vanzelfsprekend. De schoonmaak(st)ers van P4S werken op elke gewenste frequentie: In de ochtend, tijdens kantooruren, ‘s avonds, of in het weekend bij u op locatie. Zij denken met u mee en hebben een vooruitziende blik waardoor zij sneller kunnen anticiperen en pro-actief kunnen handelen. Zij zijn het facilitaire verlengstuk van uw organisatie. En doordat we ook nog eens een persoonlijke aanpak hanteren, dat stukje ‘extra’ geven en de focus plaatsen op ‘beleving’, geeft schoonmaak extra veel plezier en voldoening voor iedereen.

P4S heeft een diversiteit aan opdrachtgevers. Kenmerkend is dat deze opdrachtgevers al langere tijd klant zijn, met name vanwege onze medewerkers. Zij zijn graag gezien bij onze opdrachtgevers en dat blijkt onder andere uit de diverse uitnodigingen die zij krijgen voor personeelsfeestjes van onze klanten. Dit getuigt van waardering en betrokkenheid. Ook de verjaardagen en andere jubilea worden zowel door P4S Bedrijfsdiensten als ook door onze opdrachtgevers niet vergeten.

Daarnaast vindt P4S Bedrijfsdiensten opleiden belangrijk en organiseert zij daarom 4 keer per jaar “in company” trainingen voor het personeel. Al onze medewerker(st)ers zijn specialisten in hun vak en 90% van hen zijn in het bezit van landelijk erkende vakdiploma’s.

 

Milieu

P4S bedrijfsdiensten heeft zich als doel gesteld CO2 neutraal te werken en heeft dit beleid doorgevoerd vanaf de inkoop tot aan het eindgebruik. Van leverancierskeuze van middelen en materialen, recylingverplichting van gebruikte machines en verpakkingsmaterialen tot aan ons wagenpark, proberen wij de milieubelasting tot een minimum te beperken.

Onze eigen huislijn van schoonmaakmiddelen en sanitaire supplies zijn ecologisch verantwoord en via speciale receptuur samengesteld, zodat wij, onze medewerkers, opdrachtgevers en toeleveranciers op een economische verantwoorde wijze duurzaam kunnen bijdragen aan het schoonmaakproces. Deze producten voldoen dan ook aan alle nationale en internationale voorschriften inzake veiligheid en milieu volgens EG richtlijn 91/155/EEG en NEN/ISO 11014-1.

 

CAO

P4S bedrijfsdiensten waarborgt een strakke naleving van de schoonmaak CAO en de arbo-wetgeving. Wij onderhouden dan ook goede contacten met FNV en CNV om elke ontwikkeling op dit gebied ten voordele van onze medewerkers door te voeren.

Keurmerk & Code Verantwoord Marktgedrag schoonmaakdiensten

P4S bedrijfsdiensten is sinds februari 2013 als één van de eerste bedrijven in Nederland in het bezit van het SieV! Keurmerk. Dit keurmerk waarborgt een strakke naleving van de schoonmaak CAO, de arbo- en belastingwetgeving en vooral het nakomen van gemaakte afspraken met opdrachtgevers door goede en open communicatie, transparante offertes, Algemene Voorwaarden, overeenkomsten en facturatie. Oftewel op een eerlijke en betrouwbare manier zaken doen!
Onderdeel van het keurmerk is het conformeren aan de Code Verantwoord Marktgedrag schoonmaakdiensten. De ondertekening waarborgt een eerlijke prijsstelling en normale m2 schoonmaakprestatie voor schoonmaakdiensten.

 

Sponsoring

P4S bedrijfsdiensten vindt dat ze ook iets terug moet doen voor de maatschappij. Gezamenlijk met haar medewerkers sponsort ze nu al enkele jaren de Stichting Cliniclowns en sponseren wij o.a. GEO Fort te Herwijnen en TD Sleepboot de Elbe te Maassluis.

Contact opnemen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

buy a term paper now
Share This