Interieurverzorgster gezocht

 

Ervaren interieurverzorgster gezocht voor P4S Bedrijfsdiensten, die inzetbaar is op verschillende locaties. Zodra P4S Bedrijfsdiensten haar medewerkers heeft geplaatst, dienen zij zichzelf te verkopen binnen de organisatie waar zij werkzaam zijn. Wij ondersteunen hen daarbij natuurlijk zo ver wij kunnen en dat blijkt uit de 42 medewerkers die met veel plezier voor P4S Bedrijfsdiensten werkzaam zijn.

 

Profiel

Als service gericht schoonmaakbedrijf proberen wij een zo persoonlijk mogelijke aanpak te hanteren, zodat onze klanten tevreden van onze diensten gebruik blijven maken. Daarom willen wij u graag in een persoonlijk gesprek inlichten over de mogelijkheden die P4S Bedrijfsdiensten u biedt. Of bent u een interieurverzorgster die al tijden heeft gezocht naar een prettige organisatie? Dan is P4S Bedrijfsdiensten de ideale werkgever voor u. Kijkt u verder op deze website voor een overzicht van al onze diensten.

 

Contact

Bent u op zoek naar een interieurverzorgster of wilt u zelf aan de slag als interieurverzorgster? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel naar telefoonnummer 085-7325628 voor meer informatie.

 

6 + 14 =

custom written term papers
Share This