Glazenwasbedrijf

Voor een professioneel glazenwasbedrijf met een persoonlijke service kiest u P4S Bedrijfsdiensten B.V. Specialist in glasbewassing en schoonmaak.

 

Ons glazenwasbedrijf

P4S Bedrijfsdiensten B.V. bestaat al sinds 1986. Opgericht door Hans, Merel en Nico is het uitgegroeid tot een bedrijf met 65 medewerkers die werkzaam zijn voor meer dan 110 opdrachtgevers. Naast schoonmaakdiensten en divers onderhoud zijn wij specialist in glasbewassing. Als glazenwasbedrijf zorgen wij voor een voor u vertrouwende glazenwasser zodat wij constante kwaliteit kunnen garanderen en een persoonlijke service. Wij leveren hoogwaardige service, beschikken over een telewassysteem tot 16 meter hoogte en wij zijn werkzaam in Zuidwest Nederland (Rotterdam, Gouda, Aalsmeer, Dordrecht e.o.) en Noord Brabant.

 

Contact

Indien u benieuwd bent naar ons glazenwasbedrijf komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvende afspraak. Wij vertellen u over onze werkwijze en over onze enthousiaste flexibele medewerkers. U kunt voor een vrijblijvend gesprek contact met ons opnemen door te bellen naar 085-7325628 of door een e-mail te sturen naar info@passie4schoonmaak.nl.
Wij delen graag met u onze passie4schoonmaak!

https://termpapermonster.com/
Share This