Glasbewassing

P4S Bedrijfsdiensten verzorgt voor diverse opdrachtgevers de glasbewassing aan de binnen- en buitenzijde. Onze glazenwassers zijn dan ook graag gezien bij onze klanten. Elk bezoek van onze glazenwassers garandeert schone kozijnen en een schoon blikveld naar buiten.

 

Hoog serviceniveau

Standaard bij elke tussentijdse en/of kleine “buitenbeurt” besteden wij aandacht aan de binnen- en buitenzijde van uw entreeglas. Zo ook aan eventuele reclameborden op de gevel of in uw plantsoen.

Zo dragen wij zorg voor een representatieve uitstraling van uw pand.

Doordat wij met eigen medewerkers werken, zijn onze medewerkers de ogen en oren van ons bedrijf. Eventuele verzoeken voor meerwerk kunnen dan ook veelal direct en adequaat worden uitgevoerd. Dit beperkt zich niet alleen tot het bewassen van de ramen, maar ook het ophangen van schilderijen, stoom reinigen van de toiletten, schrobben of opwrijven van harde vloeren, verplaatsen van meubilair en/of andere servicewerkzaamheden. In deze flexibiliteit zit dan ook onze kracht volgens de klanten.

 

Materieel

  • P4S bedrijfsdiensten beschikt over een eigen telewassysteem tot 16 meter hoogte.
  • Werkzaamheden waarbij wij een hoogwerker moeten gebruiken, worden uitgevoerd in samenspraak met onze onderaannemer. Hierdoor kunnen wij de kosten voor het gebruik van de hoogwerker veelal voor onze opdrachtgevers beperken.

Glasbewassing kan per beurt of op vaste weeknummers worden ingepland. Ter controle krijgt u van ons niet alleen een werkbon aangeboden, maar vermelden wij ook de datum van uitvoering ter verificatie op de factuur. Zo betaalt u nooit te veel en bent u verzekert van een goede uitvoering.

 

Contact opnemen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

custom term paper writing service
Share This