Controle schoonmaakuren

De strenge controle op  de schoonmaakuren is één van de vele voordelen die u krijgt als u kiest voor P4S bedrijfsdiensten B.V. Tel hierbij onze persoonlijke benadering, aangetoonde kwaliteit en aantrekkelijke tarieven bij op en u weet waarom u voor ons kiest voor al uw schoonmaakwerkzaamheden.

Schoonmaken
Waar andere schoonmaakbedrijven vooral gericht zijn op het maken van winst tegen zo min mogelijk aantal werkuren, is P4S bedrijfsdiensten B.V. vooral bezig om haar klanten van topkwaliteit te voorzien. Zo leveren wij u te allen tijde gemotiveerde werknemers die u tegen een betaalbare prijs een schone werkomgeving leveren. Daarbij voeren wij zelf een strenge controle op de schoonmaakuren uit. Bij de controle van de schoonmaakuren maken wij gebruik van een moderne prikklok, waarbij aankomst- en vertrektijden worden geregistreerd en worden doorgespeeld naar ons hoofdkantoor. Zo kan er onder meer worden gezien of een schoonmaker er niet of te laat is en kan dit worden doorberekend naar hoeveel werkuren u nog van ons te goed hebt. Door zelf de controle op de schoonmaakuren te doen en onze medewerkers volgens dit systeem aan te sturen, worden vooraf gemaakte afspraken altijd nagekomen en komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan. Deze eerlijke en betrouwbare manier van zakendoen heeft ons als één van de eerste schoonmaakbedrijven het SieV! keurmerk opgeleverd!

Contact
Wij geven u graag meer informatie over hoe wij de controle van de schoonmaakuren aanpakken en de vele andere voordelen van P4S bedrijfsdiensten B.V. Neem hiervoor contact met ons op via telefoonnummer 085-7325628, of via het e-mailadres info@passie4schoonmaak.nl.

9 + 15 =

term paper on customer service
Share This